NEOBIČAN TERMIN: Evo kada će Đoković igrati finale protiv Cicipasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2020, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOBIČAN TERMIN: Evo kada će Đoković igrati finale protiv Cicipasa

Srbin dobio Monfisa posle drame u Dubaiju.

Novak Đoković boriće se za petu toitulu na ATP turniru u Dubaiju protiv Grka Stefanosa Cicipasa. Srpski as je uspeo da slomi otpor žilavog Gaela Monfisa tek pošto je spasao tri meč lopte.

Srbin i Grk odmeriće snage u subotu od 16 časova, u terminu u kojem je Novak odigrao sve svoje mečeve u Dubaiju u dosadašnjem delu takmičenja. Zanimljivo, turnir u Dubaiju po tradiciji se završava subotom, za razliku od velike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << većine drugih turnira na ATP turu, na kojima se mečevi za titule igraju nedeljom.

Pogledajte rezultate

Đoković i Cicipas su se do sada sastajali četiri puta i rezultat je 2:2.

BONUS GALERIJA

Pogledajte fotografije nemačke atletičarke Alise Šmit.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak i Cicipas sutra, evo i u kom terminu!

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2020

Iako nismo navikli da subotom gledamo finale, sutra će biti takav slučaj...Stefanos Cicipas i Novak Đoković su uspeli da se plasiraju u finale turnira u Dubaiju koji je u seriji 500...Posebno je bio interesantan duel srpskog tenisera koji je savladao Gaela Monfilsa nakon spašene tri meč lopte...Meč...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.