Izvor: TvojPortal.com, 04.Feb.2012, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurijer: Novak Đoković je čudo

Izvor: vesti online
"Lendl i ja smo bili poznati kao najspremniji teniseri u svoje vreme, ali niko od nas ne bi uspeo da uradi to što Đoković i Nadal čine", rekao je Amerikanac.


Dok gleda Novaka Đokovića, Džimu Kurijeru prvo mesto na listi, četiri grend slema, pet mastersa, brojne titule i rekordi do kojih je došao u karijeri, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << izgledaju kao daleka prošlost. Amerikanac je bio broj jedan na ATP listi i jedno vreme mnogi su mu gledali u leđa, ali posle Melburna, koji je ispratio kao komentator Kanala 7, jasno mu je da se igra toliko promenila i napredovala, da posle svega njegova generacija može samo da skine kapu i čestita Srbinu na sjajnim partijama.

"Tenis koji su Novak i Rafa prikazali u finalu, posebno pred kraj meča, totalno me je zbunio i oduševio. Lendl i ja smo i tome pričali u ponedeljak ujutro kada smo se vraćali za SAD, i obojica smo odmahivali glavom pitajući se isto: „Kako li su samo izdržali te napore“? Ivan i ja smo bili poznati kao najspremniji teniseri u svoje vreme, ali niko od nas ne bi uspeo da uradi to što ovi momci čine. Bila je to vrela noć, a Novak je promenio majicu već posle pola sata, poeni su dugo trajali i bili su brutalni od starta. Svaka mu čast", kaže Kurijer.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

tenisnovakkurijer
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.