Jelena pokazala kako su oni i Novak nekada izgledali: Slika sa tavana i 1001 ruža FOTO

Izvor: B92, 04.Nov.2020, 15:05

Jelena pokazala kako su oni i Novak nekada izgledali: "Slika sa tavana i 1001 ruža" FOTO

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera planete Novaka, objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju na kojoj se vidi kako su njih dvoje uz 1001 ružu proslavili dvogodišnjicu braka.

"Slika sa tavana! Gledam kako izgledamo ovde kao da smo osnovci, a uz 1001 ružu smo proslavljali dvogodišnjicu zabavljanja i pobedu na Dejvis kupu. Ništa bez dragog Joce i njegovih magičnih cvetnih rešenja", napisala je supruga slavnog tenisera u opisu fotografije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Prizor je oduševio sve njene pratioce, te se pozitivni komentari samo nižu.

"Divna uspomena", "Prava ljubav" "Nostalgija", neki su od komentara.

Novak i Jelena upoznali su se 2005. godine preko zajedničkih prijatelja, dok Novak još nije bio planetarno popularan.

Teniser ju je prvi put predstavio javnosti na turniru u Amersfortu u julu 2006. godine. Često je obilazila Monte Karlo, u kojem danas porodica Đoković živi.

Novak i Jelena Đoković imaju dvoje dece - sina Stefana i ćerku Taru. Iako, kako su pisali mediji, Novak želi još dece, Jelena kaže da ih sa Novakom ima troje.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.