Izvor: Njuz.net, 02.Nov.2016, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Endiju Mariju potrebno još 100 bodova da od Novaka Đokovića preuzme avion Er Srbije

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeLONDON, 2. novembar 2016, (Njuz) – Britanski teniser Endi Mari nalazi se na domak najvećeg uspeha u karijeri jer ga samo sto bodova deli od preuzimanja aviona Er Srbije koji trenutno drži Novak Đoković.
On će prvu priliku imati već na turniru iz masters serije koji se trenutno igra u Parizu, gde Đoković brani titulu osvojenu prošle godine.
– San svakog tenisera >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << je da avion Er Srbije ponese njegovo ime i svestan sam da nikada nisam imao bolju priliku da taj san i ostvarim – iskren je Mari – Vredno sam radio, ove godine sam osvojio Vimbldon, zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, pružam konstantno dobre partije što mi je omogućilo da se nađem ovako blizu svog cilja. Ipak, pored svega toga, Đoković je taj koji se pita i najviše od njega zavisi da li ću uspeti u svojoj nameri. On je rođeni takmičar, navikao je da se nosi sa pritiskom i znam da neće lako prepustiti svoje mesto u floti Er Srbije – sportski poručuje britanski as.
Prednost koju je Đoković imao na početku godine se činila gotovo nedostižnom, ali su loši rezultati u drugom delu sezone i evidentna kriza u kojoj se srpski igrač nalazi doveli do izuzetno neizvesnog finiša sezone. U Er Srbija ističu da su spremni za svaki scenario i da ova promena neće uticati na rad kompanije.
Novak Đoković je naš najbolji avion, ali njegovi rezultati, u poslednje vreme, nisu na zadovoljavajućem nivou. Nadamo se da je reč samo o trenutnoj krizi i da ćemo se opet radovati njegovim uspesima. Ipak, politika kompanije je takva da samo najbolji mogu biti deo naše flote i zato smo spremni da njegovo mesto ustupimo Endi Mariju ukoliko ga ovaj pretekne na ATP listi – kažu u nacionalnom avio prevozniku.
Bojan Savić
Pogledaj vesti o: London,   Tenis,   Pariz

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.