Dobre vesti iz Kneževine: Đoković igra u Monte Karlu

Izvor: BKTV News, 23.Mar.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti iz Kneževine: Đoković igra u Monte Karlu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće na turniru u Monte Karlu, ako je suditi na osnovu spiska prijavljenih igrača, među kojima je i ime Endija Marija.

Podsetimo, Đoković je zbog povrede lakta propustio Masters u Majamiju. Očekuje se da će biti spreman za takmičenje u Monte Karlu, koje počinje 16. aprila.

Na spisku igrača je i prvi teniser sveta Endi Mari, koji je takođe zbog povrede otkazao nastup u Majamiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Novak je u Monte Karlu, gde je dva puta bio šampion (2013. i 2015) prošle godine ispao u drugom kolu, izgubivši od Jiržija Veselog, pa ima priliku da dobrim igrama osvoji veliki broj poena.

Novak Djokovic wins the 2015 Monte Carlo Rolex Masters of tennishttps://t.co/CDRJOrj0lN pic.twitter.com/cyMnMZ4syk

Pre turnira u Kneževini, Đoković bi mogao da bude u sastavu reprezentacije Srbije za duel protiv Španije u Beogradu u četvrtfinalu Dejvis kupa od 7. do 9. aprila, što je kao mogućnost ostavio selektor Nenad Zimonjić.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.