Đoković igra u Monte Karlu, Mari pod znakom pitanja

Izvor: MozzartSport.com, 23.Mar.2017, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković igra u Monte Karlu, Mari pod znakom pitanja

Naš as zakazao humanitarni meč u okviru prvog mastersa na šljaci, što govori da oporavak od povrede lakta napreduje kako treba

Po svemu sudeći, povreda lakta Novaka Đokovića nije teže prirode tako da će naš as učestvovati na sledećem mastersu koji se održava od 14. arila u Monte Karlu. Novak, koji je zbog povrede lakta propustio turnir u Majamiju, već je zakazao humanitarni meč koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se održava u okviru takmičenja u mondenskoj kneževini 15. aprila, a pored njega učestovaće Marin Čilić, Grigor Dimitrov i Aleksandar Zverev.

Za sada se još ne zna da li će prvi reket sveta, Endi Mari koji je juče hitno iz Majamija otputovao u Škotsku na dalje preglede problematičnog desnog lakta, moći da igra u kneževini. Za sada je gotovo potpuno sigurno da se u Monte Karlu neće pojaviti Gael Monfis koji ima problema sa ahilovom tetivom, a od ranije se zna da Rodžer Federer i Kei Nišikori neće igrati na prvom "šljakastom" mastersu u sezoni.

Masters u Monte Karlu igra se na otvorenom na šljaci za nagradni fond od 4.223.775 evra, a aktuelni šampion je Rafael Nadal. Prošle godine Đoković je neočekivano izgubio već u drugom kolu od Jiržija Veselog, tako da brani samo 10 ATP poena.

Trenutno je u toku drugi masters sezone koji se održava u Majamiju, a današnji BET INFO za turnir na Floridi potražite na ovom LINKU.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković igra u Kneževini, Mari neizvestan

Izvor: N1 televizija, 23.Mar.2017

Prvi reket Srbije Novak Đoković učestvovaće 15. aprila na humanitarnom meču u okviru trećeg mastersa sezone u Monte Karlu, što znači da bi trebalo da učestvuje na turniru u Kneževini...Novak Đoković ne igra na turniru u Majamiju zbog povrede desnog lakta, ali izgleda da oporavak ide dobrim...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.