Dobili smo mali nagoveštaj kad bi Đoković mogao ponovo da igra!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2017, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobili smo mali nagoveštaj kad bi Đoković mogao ponovo da igra!

Foto: Tanjug/AP

Posle odustanja od nastupa na mastersu u Majamiju zbog povrede lakta, najbolji srpski teniser polako u glavi može da razmišlja o šljaci.

Prema spisku igrača koji su objavljeni na sajtu turnira u Monte Karlu, Novak Đoković bi zajedno sa Endijem Marijem trebalo da se nađe među učesnicima mastersa u kneževini.

Taj turnir počinje 15. aprila i završava se 23. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << aprila.

Posle eliminacije u Indijan Velsu, Đoković se uputio ka Monte Karlu gde mu je inače i baza, a prošle godine je tamo neočekivano poražen od Jiržija Veselog u drugom kolu.

Pre tog turnira, vikend od 7. do 9. aprila zakazan je za duel u Dejvis kupu između Srbije i Španije, a prema rečima selekora-igrača Nenada Zimonjića, najbolji srpski teniser ima želju da igra.

Ostaje da se sačeka i vidi kako protiče proces oporavka drugog tenisera sveta.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOLETOV POVRATAK POSLE POVREDE: Đoković na spisku učesnika turnira u Monte Karlu

Izvor: Kurir, 23.Mar.2017

...Đoković, koji je zbog povrede lakta propustio masters u Majamiju, očekuje se da bude spreman za takmičenje u Monte Karlu koje počinje 16 aprila..Na spisku igrača je i prvi teniser sveta Endi Marej, koji je takođe zbog povrede otkazao nastup u Majamiju..Đoković je u Monte Karlu, gde je dva...

Nastavak na Kurir...

Đoković igra u Monte Karlu

Izvor: RTS, 23.Mar.2017

Srpski teniser Novak Đoković igraće na turniru u Monte Karlu, ako je suditi na osnovu spiska igrača prijavljenih za taj turnir. Navedeno je i ime Endija Marija. . .Đoković je zbog povrede lakta propustio Masters u Majamiju....

Nastavak na RTS...

Najlošiji Novak Đoković u poslednjih 10 godina

Izvor: B92, 24.Mar.2017, 12:24

Najbolji srpski sportista Novak Đoković prolazi kroz najteži period u karijeri, posebno od trenutka kada je ušao u sam vrh svetskog tenisa. Novak je tokom turnira u Indijan Velsu obnovio povredu desnog lakta i, na savet doktora, odlučio da pauzira do Monte Karla, zbog čega će izgubiti novih 1.000...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.