Đokovića ne vole jer je Srbin

Izvor: Vesti-online.com, 15.Sep.2015, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Đokovića ne vole jer je Srbin"

Publika na "Artur Ešu" u finalu US Opena je sve učinila da isprovocira Novaka Đokovića i da ga izbaci iz ritma, ali je Srbin bio "hladan kao špricer". Nije se najbolji teniser današnjice obazirao na nekulturnu i bezobraznu publiku već je sjajnim riternima, bekhendima, forhendima, volejima... pokazao Njujorčanima kakav je šampion. Legendarni hrvatski stručnjak, koji je nekada bio savetnik Dejvis kup reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Srbije, Nikola Pilić, imao je zanimljiv odgovor na pitanje zašto publika ne voli našeg asa.

- Federer se više uklapa u taj zapadni svet, dok Novaka ne vole jer je Srbin. Zašto bi neki Srbin bio najbolji na svetu pored silnih Amerikanaca, Engleza, Francuza  - zanimljiva je bila konstatacija legendarnog stručnjaka.

Netrpeljivost publike na US Openu prema Novaku datira još od 2008. godine. Tada je Srbin igrao protiv Tomija Robreda u osmini finala. Naš as je imao na tom meču mnogo problema sa povredama, pa je nekoliko puta tražio lekarsku pomoć.

Pred meč četvrtfinala, tadašnji ljubimac gledalaca u Njujorku Endi Rodik optužio je našes asa.

- Leđa i kuk, Grčevi, Ptičja groznica, SARS, prehlada i kašalj, nabrajao je Rodik novinarima sve Đokovićeve probleme. - On ili je teniser koji simulira ili je najhrabriji čovek na svetu. Vi sami odlučite što je istina - rekao je Rodik pre okršaja sa Đokovićem posle kojeg je naš teniser prvi put izviždan na stadionu "Artur Eš".
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Federer

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ameri, "žao nam je", Đoković je teniski kralj!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Sep.2015

Najbolji teniser današnjice Novak Đoković za rivala u finalu US Opena je imao velikog Rodžera Federera, ali i bezobraznu, nekulturnu publiku u Njujorku. Gledaoci na najvećem stadionu na svetu "Artur Eš" sve su učinili da našeg asa izbace iz takta, ali, naravno, nije im uspelo...Nije naseo Srbin...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.