Đoković za 55 minuta preslišao Dimitrova u Šangaju

Izvor: Blic, 10.Okt.2012, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković za 55 minuta preslišao Dimitrova u Šangaju

Novak Đoković je na impresivan način započeo Masters u Šangaju pošto je za svega 55 minuta u drugom kolu preslišao veliku nadu bugarskog tenisa Grigora Dimitrova sa 6:3, 6:2.

Srpski teniser već na startu meča slomio je otpor mladog Bugarina i stigao do brejka, koji je bez većeg problema potvrdio za svega pet minuta igre - 3:0.

Opširnije na našem specijalu Šangaj Masters 2012

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novak: Imam jedan neostvaren san - da budem student

Izvor: Blic, 10.Okt.2012

Najbolji srpski teniser svih vremena, Novak Đoković, izjavio je tokom turnira Masters serije u Šangaju da nije prošao kroz obrazovni sistem kao većina dece u našoj zemlji, te da ima neostvaren san - da studira...Teniska karijera, koju je započeo kao mališan, a koju je podigao na nivo profesionalaca...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.