Đoković u polufinalu Londona

Izvor: Politika, 08.Nov.2013, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u polufinalu Londona

BEOGRAD – Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale završnog Masters turnira u Londonu, pošto je večeras u drugom kolu u tri seta pobedio Argentinca Huana Martina Del Potra, 6:3, 3:6, 6:3.

U prvom današnjem meču Grupe B, Rodžer Federer je pobedio Rišara Gaskea 6:4, 6:3, tako da će se sutra sa Del Potrom boriti za mesto u polufinalu.

Đoković sutra u trećem kolu igra protiv Gaskea.

Beta

objavljeno: 08.11.2013
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Đoković u polufinalu Londona

Izvor: Politika, 08.Nov.2013

U teškom meču sa Del Potrom 6:3, 3:6 i 6:3 za najbolju poziciju u B grupi uoči završnog meča sa Gaskeom..I drugog glavnog rivala u B grupi završnog ATP turnira, Huana Martina del Potra, Novak Đoković je položio na pleća: 6:3, 3:6, 6:3. Time je sebi obezbedio najugodniju poziciju uoči poslednjeg...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.