Đoković u osmini finala Rolan Garosa

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jun.2019, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u osmini finala Rolan Garosa

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je danas sa 3:0 (6:3;6:3; 6:2) u meču trećeg kola na Rolan Garosu Salvatora Karuza iz Italije i plasirao se u osminu finala Otvorenog prvenstva Francuske.

Meč Đoković-Karuzo, u kojem je najbolji teniser sveta izvojevao rutinsku pobedu, trajao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je nešto više od dva sata. Novak je u prvom setu napravio brejk u četvrtom gemu i mirno priveo taj set kraju i rezultatu 6:3, da bi u drugom setu protivniku oduzeo servis dva puta, u petom i devetom gemu za 6:3. U završnom, trećem setu, srpski teniser je oduzeo Karuzu servis u šestom i osmom gemu, za konačnih 6:2.

Đoković je do plasmana u treće kolo došao nakon što je u prethodnoj rundi savladao Švajcarca Henrija Laksonena, a Karuzo je bio bolji od Francuza Žila Simona.

Italijan je trenutno je 147. igrač sveta.

Bio je to njihov prvi međusobni susret.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.