Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2023, 04:18

Đoković u "meču godine" do pobede protiv Alkaraza i titule u Sinsinatiju

Najbolji srpski teniser Novak Đoković treći put u karijeri osvojio je titulu na Mastersu u Sinsinatiju, pošto je u finalu posle četiri sata velike borbe savladao svetskog "broja 1" Španca Karlosa Alkaraza 5:7, 7:6 (9:7), 7:6 (7:4).
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković nakon velike borbe do titule u Sinsinatiju

Izvor: Radio 021, 21.Avg.2023

Novak Đoković osvojio je titulu u Sinsinatiju, pošto je pobedio prvog tenisera sveta Španca Karlosa Alkarasa sa 2:1 po setovima 5:7, 7(9):6(7), 7:6 (4).

Nastavak na Radio 021...

Spektakl u Sinsinatiju: Đokovićev preokret protiv Alkaraza, prvo mesto na dohvat ruke

Izvor: VOA, 21.Avg.2023

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je titulu na turniru u Sinsinatiju i došao u situaciju da mu je za povratak na prvo mest svetske rang liste neophodna samo pobeda u prvom kolu Ju Es Opena u Njujorku, koji počinje sledećeg ponedeljka. Đoković je u najdužem finalu u tri seta u istoriji ATP...

Nastavak na VOA...

Đoković: Kao da sam igrao protiv Nadala VIDEO

Izvor: B92, 21.Avg.2023

Srpski teniser Novak Đoković kaže da je u meču sa Karlosom Alkarasom na momente imao osećaj kao da igra protiv Rafaela Nadala.

Nastavak na B92...

Poznato kome je Đoković posvetio titulu

Izvor: B92, 21.Avg.2023

Novak Đoković je u epskom meču savladao Karlosa Alkarasa u finalu Mastersa u Sinsinatiju sa 2:1 u setovima...Đoković je imao kome da posveti ovu veliku pobedu...Srbin je na kameri posle meča napisao "Đuško, srećan rođendan"...Bilo je teško shvatiti o kome se radi, da bi Novak na govoru posle...

Nastavak na B92...

"Osećam se kao stara gospođa, a on hoće da bude mladić": Jelena Đoković se nakon pobede obratila mužu i PORUKOM NASMEJALA: "Idemooo breee!"

Izvor: Blic, 21.Avg.2023

Najbolji srpski teniser Novak Đoković savladao je Karlosa Alkarasa u finalu Sinsinatija, a njegova supruga Jelena Đoković, koja mu je najveća podrška, se oglasila ponosna i srećna zbog još jedne titule u nizu.

Nastavak na Blic...

KRALj SINSINATIJA! Đoković savladao Alkaraza i osvojio turnir u Sinsinatiju! Premašio je Nadala i Federera po broju titula na najvećim takmičenjima VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 21.Avg.2023

Najbolji srpski teniser Novak Đoković treći put u karijeri osvojio je titulu na Mastersu u Sinsinatiju, pošto je u finalu posle četiri sata velike borbe savladao svetskog „broja 1“ Španca Karlosa Alkaraza 5:7, 7:6 (9:7), 7:6 (7:4). Osvajanjem turnira u Sinsinatiju, naš najbolji teniser premašio...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.