Izvor: Blic, 21.Avg.2023, 10:35

"Osećam se kao stara gospođa, a on hoće da bude mladić": Jelena Đoković se nakon pobede obratila mužu i PORUKOM NASMEJALA: "Idemooo breee!"

Najbolji srpski teniser Novak Đoković savladao je Karlosa Alkarasa u finalu Sinsinatija, a njegova supruga Jelena Đoković, koja mu je najveća podrška, se oglasila ponosna i srećna zbog još jedne titule u nizu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Otkriveno šta je bilo u pilulama koje je Đoković uzeo u finalu protiv Alkarasa VIDEO

Izvor: B92, 21.Avg.2023

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Karlosa Alkarasa nakon preokreta u finalu Sinsinatija rezultatom 2:1, po setovima 5:7, 7:6 (7), 7:6 (4)...Ovo je bez ikakve sumnje bilo finale godine, uz naravno ono koje su ova dva tenisera odigrala u Londonu, preciznije na Vimbldonu. Pored nestvarne mentalne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.