EVROLIGA: Fener pobedio u Istanbulu, Obradović na korak od eliminacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2024, 22:37

EVROLIGA: Fener pobedio u Istanbulu, Obradović na korak od eliminacije

Košarkaši Fenerbahčea savladali su Monako u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige sa 89:78 (19:21, 28:19, 22:18, 20:20) i poveli sa 2:1 u seriji, pa im za plasman na fajnal-for koji se održava u Berlinu nedostaje još jedan trijumf. Čertvrti meč igra se u petak takođe u Istanbulu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Reala preko Baskonije na F4, Fenerbahče poveo protiv Monaka 2:1

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2024

Košarkaši Reala izborili su plasman na Fajnal-for Evrolige, pošto su večeras u trećem meču četvrtfinalne serije plej-ofa savladali Baskoniju rezultatom 102:98...Real je sa maksimalnih 3:0 prošao među četiri najbolja...Najbolji u madridskom timu bio je Geršon Jabusele, koji je postigao 23 poena...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.