Đoković – tenis sa tiganjem? Moguće je!

Izvor: Dzungla.org, 15.Nov.2011, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković – tenis sa tiganjem? Moguće je!

Pre dve godine je u italijanskom šouu imitirao Mariju Šarapovu i Rafaela Nadala, ovoga puta je najbolji teniser sveta publici priredio više zabave: tenis sa tiganjima i ples sa domaćinom.
Novak čeka svoj red (foto: Facebook/Djokovic.official)

Novak Đoković je u ponedeljak došao u Rim specijalno kako bi na deset minuta bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << gost popularne emisije na Rai 1 - Fiorello Show. Podršku su mu pružili devojka Jelena Ristić i pas Pjer, a srpski teniser je pričao na italijanskom.
Svom domaćinu Rosariju Tindaro Fiorelu poklonio je reket sa kojim je igrao na US Openu (uz opasku da će možda za 15 godina naučiti da igra), kao i dve majce. Za uzvrat je dobio kačket sa 'repom' Andre Agasija.
Malo su se našalili, između redova spomenuli sada već bivšeg premijera Italije Silvija Berluskonija, pozdravili još jednog gosta - fudbalera Rome Marka Borijela, a onda je u studiju razapeta mreža. Đokoviću i Fiorelu su u teniskoj torbi donešeni - tiganji. U ovom neobičnom tenisu pobedio je stariji i iskusniji.
Potom su zajedno zaplesali. Ta tačka izgledala je vrlo zabavno, iako su je probali samo pet minuta pre izlaska na scenu.
Kako je sve to izgledalo najbolje pogledajte na snimku.

(Izvor: Mondo)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.