Đoković - svi ostali iz grupe 23:0!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2016, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković - svi ostali iz grupe 23:0!

Da je birao rivale u prvoj fazi takmičenja na završnom turniru u Londonu, Novak ne bi bolje izabrao...

Objavili smo još juče, Novak Đoković će na završnom turniru u Londonu, koji se održava od 13. do 20. novembra, igrati u ''Ivan Lendl'' grupi, gde će mu rivali biti Miloš Raonić, Dominik Tim i Gael Monfis.

Druga grupa nosi ime Džona Mekinroa, a čine je Endi Marej, Stanislas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vavrinka, Kei Nišikori i Marin Čilić.

U iščekivanju starta završnog turnira sezone, na kojem bi Novak Đoković mogao ekspresno da se vrati na prvo mesto ATP liste, zanimljivo je videti kakvu statistiku ima naš teniser u dosadašnjim mečevima protiv pomenutih rivala iz grupe.

Ona je - IMPRESIVNA!

Naime, Novak nikada do sada nije poražen ni od Raonića, ni od Tima, ni od Monfisa. Ukupno je sa njima odigrao 23 meča i skor je 23:0 u njegovu korist!

Konkretno, protiv Tima vodi sa 3:0 u pobedama, protiv Raonića sa 7:0, a najubedljiviji je protiv Monfisa - 13:0!

Nadajmo se da će Novak nastaviti ovu sjajnu tradiciju i u Londonu, iako nam je turnir u Parizu pokazao da to ne mora ništa da znači. Podsetimo, Đoković je na tom turniru eliminisan od Marina Čilića protv koga je do tada vodio sa 14:0 u pobedama, ali verujemo da Nole neće istu grešku napraviti na dva uzastopna turnira.

Kada je u pitanju Novakov raspored u Londonu, on će startovati protiv Tima 13. novembra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve manje vere u Novaka

Izvor: Vesti-online.com, 09.Nov.2016, 08:14

Obično su kladionice te koje odlično procenjuju stanje u svetu sporta jer ne žele da im igrači uzmu novac već da proces bude obrnut...Samim tim više nije iznenađenje što “bukmejkeri” ne smatraju Novaka Đokovića za apsolutnog favorita kao što je to bio slučaj do pred sam kraj sezone...Naime,kada...

Nastavak na Vesti-online.com...

E sad da vidimo Marija po pritiskom: Britanac je prvi favorit za osvajanje Londona, a ovo je kvota na Đokovića!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Nov.2016

Foto: AP/Tanjug..U susret završnom Mastersu u Londonu (13. - 20. novembar), kladionice su izbacilie kvote...Prvi teniser sveta Endi Mari ujedno je i prvi favorit po jednoj od najpoznatijih kladionica, "Vilijam Hilu"...Kvota da će Britanac podići pehar je 2.20...Iako je Novak Đoković ovaj pehar osvajao...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.