Djoković šokiran terorističkim napadima u Parizu

Izvor: Beta, 14.Nov.2015, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković šokiran terorističkim napadima u Parizu

Najbolji teniser sveta Novak Djoković rekao je danas da je šokiran terorističkim napadima u Parizu."Šokiran sam, tužan, užasnut, bez reči. Moje molitve idu porodicama žrtava", napisao je Djoković na svom tviter profilu.Prema poslednjim podacima, u sinoćnjim terorističkim napadima u Parizu ubijeno je najmanje 127 osoba, više od 300 je povređeno, od kojih 80 teže.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Đoković šokiran terorističkim napadima u Parizu

Izvor: Akter, 14.Nov.2015

Najbolji teniser sveta Novak Djoković rekao je danas da je šokiran terorističkim napadima u Parizu..Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je danas da je šokiran terorističkim napadima u Parizu..."Šokiran sam, tužan, užasnut, bez reči. Moje molitve idu porodicama žrtava", napisao je Đoković...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.