Đoković se revanširao Čekinatu i prošao u četvrtfinale

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2018, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković se revanširao Čekinatu i prošao u četvrtfinale

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedio je Italijana Marka Čekinata 6:4, 6:0 i plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Šangaju.

Đoković se revanširao 21. teniseru planete za poraz u ovogodišnjem četvrtfinalu Rolan Garosa i ubedljivom igrom prošao za samo 71 minuta.

Prvi brejk srpski as napravio je u sedmom gemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prvog seta, iako je mogao ranije, a onda je posle toga prepustio samo jedan gem protivniku i dobio osam za drugi trijumf u Šangaju.

Naredni rival biće mu pobednik meča Stefanos Cicipas (Grčka) - Kevin Anderson (Južna Afrika).

Masters u Šangaju igra se za nagradni fond od sedam miliona dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UŽIVO: Đoković – Čekinato 6:4, 1:0

Izvor: Večernje novosti, 11.Okt.2018

Najbolji srpski teniser u trećem kolu mastersa u Šangaju igra protiv Italijana, koji ga je eliminisao u četvrtfinalu Rolan Garosa Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra meč trećeg kola na mastersu u Šangaju. Nekada prvi reket planete ima priliku da se, u drugom međusobnom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.