Đoković se pobedom u Šangaju revanširao Čekinatu za poraz na Rolan Garosu

Izvor: BKTV News, 11.Okt.2018, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković se pobedom u Šangaju revanširao Čekinatu za poraz na Rolan Garosu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira masters serije u Šangaju, pošto je danas u osmini finala pobedio Italijana Marka Čekinata u dva seta, sa 6:4, 6:0.

Na taj način Đoković se revanširao Čekinatu za poraz na Rolan Garosu, pa Italijan više ne može da se pohvali da ima pozitivan rezultat u međusobnim >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << duelima.

Za prolazak u polufinale Novak će sutra igrati protiv boljeg iz dela između Kevina Andersona i Stefanosa Cicipasa.

Đoković je u meč protiv Čekinata ušao rešen da na terenu ne ostane isuviše dugo i od prvog gema je snažno napadao servis protivnika.

To mu je donelo šest brejk šansi, ali je Čekinato uspeo sve da ih spasi. U sedmom gemu Novak je konačno realizovao sedmu priliku da Italijanu oduzme servis i da povede sa 4:3, a posle toga je deklasirao protivnika.

Do kraja meča Čekinato je osvojio samo jedan gem, pa će Đoković potpuno svež ući u sutrašnji duel sa dosta jačim protivnikom.

Masters u Šangaju igra se za nagradni fond od sedam miliona dolara.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Đoković: Posle Rolan Garosa sam doživeo emotivno pražnjenje

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2018

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pričao je večeras u emisiji "Da, možda ne" na Radio-televiziji Srbije (RTS) o brojnim temama, među kojima je i naveo da je posle osvajanja Rolan Garosa 2016. godine doživeo emotivno pražnjenje, ali i da mu je u oporavku od povrede mnogo pomogla podrška porodice..."Rolan...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.