Đoković rutinski savladao Štepaneka

Izvor: Glas javnosti, 19.Avg.2011, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković rutinski savladao Štepaneka

SINSINATI - Najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira masters serije u Sinsinatiju savladavši večeras u osmini finala Čeha Radeka Štepaneka sa 2:0 u setovima - 6:3, 6:3. Srbin je zabeležio 55. pobedu u 2011. godini, pa je prestigao Amerikanca Džona Mekinroa, koji je do sada među profesionalnim teniserima sa 54 pobede imao najbolji start sezone.

Bila je ovo rutinska pobeda prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << reketa sveta, može se reći "s pola gasa". Đoković je u nezanimljivom meču igrao dovoljno dobro da ne dozvoli Čehu nikakvu šansu za moguće iznenađenje i prekid njegove neverovatne serije ove sezone.

Krajnji ishod najavljen je još u četvrtom gemu prvog seta, kada je Đoković brejkom došao do

prednosti od 3:1, iako je Štepanek odmah uzvratio ribrejkom. Bez napora je srpski teniser dobio set, a slično je bilo i u nastavku susreta.

Izmenjano je više brejk poena, međutim, sve se odvijalo prema "planu i programu" koje je zacrtao i realizovao svetski broj jedan.

Čeh je tek povremeno opravdavao 29. mesto na ATP listi, a Srbin je rutinski odrađivao posao, kojeg je završio posle 82 minuta igre postigavši šestu pobedu u njihovom sedmom međusobnom okršaju.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.