ĐOKOVIĆ U ČETVRTFINALU SINSINATIJA

Izvor: Kurir, 19.Avg.2011, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ U ČETVRTFINALU SINSINATIJA

SINSINATI - Nole gazi redom! Najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Sinsinatiju pošto je u četvrtak pobedio češkog tenisera Radeka Štepaneka sa 2:0 u setovima

SINSINATI - Nole gazi redom!

Najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Sinsinatiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pošto je u četvrtak pobedio češkog tenisera Radeka Štepaneka sa 2:0 u setovima (6:3, 6:3).

Srbin je zabeležio 55. pobedu u 2011. godini, pa je prestigao Amerikanca Džona Mekinroa, koji je do sada među profesionalnim teniserima sa 54 pobede imao najbolji start sezone.

Đoković će u borbi za polufinale igrati sa Francuzem Gael Monfis koji je pobedio   Nemac Filip Kolšrajber sa 2:o (6:2, 6:2).

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković preko Stepaneka do četvrtfinala

Izvor: NaDlanu.com, 19.Avg.2011

Najbolje rangirani svetski teniser Novak Đoković plasirao se večeras u četvrtfinale turnira masters serije u Sinsinatiju, pošto je u osmini finala savladao Čeha Radeka Stepaneka sa 6:3, 6:3... Protivnik srpskog tenisera u četvrtfinalu biće pobednik meča Gael Monfis (Francuska) - Filip Kolšrajber...

Nastavak na NaDlanu.com...

Đoković: Nekada me mrzi da igram, ali...

Izvor: Sportal.rs, 19.Avg.2011

Najbolji teniser sveta i pored činjenice da mu se "ne sviđa kako servira", dominira terenima i sada je i zvanično prestigao Džona Mekinroa, koji je ostvario 54 pobede uz jedan poraz u sezoni.

Nastavak na Sportal.rs...

Đoković rutinski savladao Štepaneka

Izvor: Glas javnosti, 19.Avg.2011

SINSINATI - Najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira masters serije u Sinsinatiju savladavši večeras u osmini finala Čeha Radeka Štepaneka sa 2:0 u setovima - 6:3, 6:3. Srbin je zabeležio 55. pobedu u 2011. godini, pa je prestigao Amerikanca Džona Mekinroa, koji...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.