Đoković protiv fizike - Jedan od najboljih poena sezone! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2015, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv fizike - Jedan od najboljih poena sezone! (video)

Velika je verovatnoća da smo na polufinalnom susretu Mastersa u Šangaju između Novaka Đokovića i Endija Mareja videli najbolji poen u sezoni. Kada pogledate ovaj poen shvatićete zašto Britanac nije imao šanse protiv Novaka.

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Šangaju posle šesnaeste uzastopne pobede na ATP turu.

Današnji trijumf nad Endijem Marejem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najbolji je pokazatelj životne forme u kojoj se nalazi Novak Đoković pa ne treba da čudi što je drugog tenisera sveta sa terena počistio za nešto više od sat vremena.

Slobodno možemo da kažemo da je Novak Đoković demonstrirao silu na koju Endi Marej nije imao odgovor i to najbolje potvrđuje poen viđen na startu drugog seta.

Britanski teniser uradio je sve što je bilo u njegovoj moći da osvoji poen ali je Đoković na kraju protivno zakonima fizike stizao dijagonale i paralele i posle svega osvojio poen.

Komentator je ocenio da se radi jednom od najlepših poena u sezoni i moramo da priznamo da se u potpunosti slažemo sa tom konstatacijom.

Uživajte, na scenu stupa Nole maestro!

Point of the year! #Djokovic #Murray pic.twitter.com/TnK5oDSKLB

— Novak India Fans (@NovakIndiaFans) October 17, 2015
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POEN GODINE: Dame i gospodo, Novak Đoković je neuništiv! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2015

Prvi reket sveta Novak Đoković plasirao se u finale turnira u Šangaju pobedom nad Endijem Marejem, a jedan poen posebno je skrenuo pažnju publici. . . Nakon duge razmene udaraca, Đoković je prkosio zakonima fizike, stizao nemoguće, demostrirao silu svojom preciznošću da bi potom poentirao za...

Nastavak na HotSport.rs...

"Novače, vrati Martina, ovako je dosadno"

Izvor: B92, 18.Okt.2015, 12:30

Novak Đoković nastavlja dominaciju na ATP turu, a tim povodom duhovit komentar imao je 41. teniser sveta Adrijan Manarino...Tokom finala turnira u Šangaju Manarino je napisao na svom Tviter profilu: “Može li Tod Martin molim vas da se vrati? Sada je malo dosadno“...Levoruki Francuz aludirao je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.