Nedelja, 18.10.2015.

12:30

"Novače, vrati Martina, ovako je dosadno"

Novak Đoković nastavlja dominaciju na ATP turu, a tim povodom duhovit komentar imao je 41. teniser sveta Adrijan Manarino.

Izvor: SO

Default images
Beta/AP

Tokom finala turnira u Šangaju Manarino je napisao na svom Tviter profilu: “Može li Tod Martin molim vas da se vrati? Sada je malo dosadno“.

Levoruki Francuz aludirao je na činjenicu da je Martin radio sa Novakom Đokovićem u periodu od avgusta 2009. do aprila 2010. godine, kao i da je u tom periodu srpski teniser imao mnogo problema sa servisom.

Sada tih problema više nema, stručnjaci su saglasni u mišljenju da je servis jedan od udaraca koji je Novak najviše poboljšao i koji mu je delom omogućio da igra najbolju sezonu u karijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: