Đoković protiv Troickog, Tipsarević na Davidenka

Izvor: Politika, 23.Feb.2013, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Troickog, Tipsarević na Davidenka

DUBAI – Najbolji teniser sveta Novak Đoković na startu turnira u Dubaiju igraće protiv Viktora Troickog, dok će rival Janku Tipsareviću biti Rus Nikolaj Davidenko.

Đoković i Troicki do sada su se sastajali 13 puta i prvi teniser sveta vodi sa 12-1 u međusobnim duelima. Poslednji put igrali su prošle godine u osmini finala Vimbldona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << kada je Đoković slavio sa 6:3, 6:1, 6:3.

Ukoliko pobedi Troickog, Đoković će igrati protiv boljeg iz meča David Gofin (Belgija) - Robert Bautista Agut (Španija).

U njegovoj polovini žreba nalaze se Argentinac Huan Martin Del Potro i Italijan Andreas Sepi.

Janko Tipsarević je postavljen za šestog nosioca u Dubaiju, a protiv Davidenka ima izjednačen međusobni skor 2:2.

Ukoliko prođe prvo kolo Tipsarević će igrati sa pobednikom meča između Rumuna Viktora Haneskua i Australijanca Bernarda Tomića.

Od srpskih tenisera na turniru u Dubaiju učestvuje i Nenad Zimonjić, koji je sa Šveđaninom Robertom Lindštedom postavljen za treće nosioce u konkurenciji parova.

On i Lindšted će u prvom kolu igrati protiv Amerikanca Erika Butorca i Australijanca Pola Henlija, dok bi u drugom kolu mogli da zaigraju protiv Marka i Novaka Đokovića, koji su dobili specijalnu pozivnicu organizatora.

Tipsarević i Troicki će igrati i u dublu, gde ih u prvom kolu čeka meč protiv indijsko-francuske kombinacije Maheš Bupati - Mikael Lodra.

Turnir u Dubaiju igra se za ukupni nagradni fond od 1.785.500 dolara.

Tanjug

objavljeno: 23.02.2013.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dubai: Đoković protiv Troickog, Tipsarević na Davidenka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2013

DUBAI -..Najbolji teniser sveta Novak Đoković na startu turnira u Dubaiju igraće protiv Viktora Troickog, dok će rival Janku Tipsareviću biti Rus Nikolaj Davidenko...Đoković i Troicki do sada su se sastajali 13 puta i prvi teniser sveta vodi sa 12:1 u međusobnim duelima. Poslednji put igrali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.