Novak spojio odbojku i tenis

Izvor: B92, 22.Feb.2013, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak spojio odbojku i tenis

Kako izgleda kada se pomešaju odbojka na pesku i tenis? Upravo ova dva sporta spojio je najbolji svetski teniser Novak Đoković.

Novak je zajedno sa svojim timom igrao odbojku sa reketima i teniskim lopticama na pesku.

U svakom slučaju su se dobro zabavili, a kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je napisao Vemić, koji je i okačio ovaj snimak, smeh i zabavljanje doprinnose i boljem igranju tenisa.

To nije prvi put da Vemić i Đoković igraju zanimljive 'igrice', a prethodno su odigrali neverovatan poen u mini-tenisu. Novak se inače nalazi u Dubaiju gde u ponedeljak počinje takmičenje na jakom turniru serije 500 na kojem će učestvovati i Rodžer Federer.

Srpski teniser je u petak u Dubaiju učestvovao i u spašavanju kornjače Leonarda.

„Danas sam učestvovao u programu čiji je cilj da rehabilituje, spasi i vrati u more povređene kornjače. Naučio sam i to da neke njihove povrede uglavnom nastaju kao posledica naše nesmotrenosti: kada se upetljaju u ribarsku mrežu, ili ih zakače čamci i jet-ski, a nekad ih i ribari direktno povrede... Drago mi je da sam bio u prilici da pomognem :) Prelepo iskustvo! Na ovoj slici pažljivo podižem Leonarda, koji ima 30kg da ga vodim na "plivanje" :)“.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPUŠTANJE: Novak spojio dobojku i tenis

Izvor: Kurir, 22.Feb.2013

Đoković na pesku igrao odbojku sa reketima i teniskim lopticama

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.