Petak, 22.02.2013.

17:33

Novak spojio odbojku i tenis

Kako izgleda kada se pomešaju odbojka na pesku i tenis? Upravo ova dva sporta spojio je najbolji svetski teniser Novak Đoković.

Izvor: AG

Default images

Novak je zajedno sa svojim timom igrao odbojku sa reketima i teniskim lopticama na pesku.

Na jednoj strani su bili Đoković i Vemić, a na drugoj Marijan Vajda i Gordon Juling koji je već godinama Đokovićev domaćin tokom US opena. Ovaj snimak nastao je na Julingovom imanju u Nju Džersiju.

U svakom slučaju su se dobro zabavili, a kao što je napisao Vemić, koji je i okačio ovaj snimak, smeh i zabavljanje doprinnose i boljem igranju tenisa.



To nije prvi put da Vemić i Đoković igraju zanimljive 'igrice', a prethodno su odigrali neverovatan poen u mini-tenisu.
www.facebook.com/djokovic.official
Novak se inače nalazi u Dubaiju gde u ponedeljak počinje takmičenje na jakom turniru serije 500 na kojem će učestvovati i Rodžer Federer. Srpski teniser je u petak u Dubaiju učestvovao i u spašavanju kornjače Leonarda.

„Danas sam učestvovao u programu čiji je cilj da rehabilituje, spasi i vrati u more povređene kornjače. Naučio sam i to da neke njihove povrede uglavnom nastaju kao posledica naše nesmotrenosti: kada se upetljaju u ribarsku mrežu, ili ih zakače čamci i jet-ski, a nekad ih i ribari direktno povrede... Drago mi je da sam bio u prilici da pomognem :) Prelepo iskustvo! Na ovoj slici pažljivo podižem Leonarda, koji ima 30kg da ga vodim na "plivanje" :)“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

12 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

15 h

Podeli: