Izvor: Glas javnosti, 30.Jun.2013, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Hasa za četvrtfinale Vimbldona

LONDON - Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković igraće u ponedeljak protiv Nemca Tomija Hasa u osmini finala Vimbldona, saopštili su organizatori.

Ovaj duel planiran je kao treći meč dana na Centralnom terenu, a neće početi pre 19,00 sati. Na centralni teren prvo izlaze Serena Vilijams i Sabine Lisicki, a potom će igrati Mihail Južnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i Endi Marej.

Has je trenutno 13. teniser sveta, a u karijeri je odigrao osam mečeva protiv Srbina. Đoković vodi 5:3 u pobedama.

Nenad Zimonjić odigraće dva meča u ponedeljak. On će u paru sa Katarinom Srebotnik igrati u drugom kolu miks dubla protiv Amerikanca Džejmsa Blejka i Hrvatice Done Vekić.

Zimonjić će u osmini finala muškog kluba u paru sa Žilijenom Benetom igrati protiv Holanđanina Žana-Žulijena Rojera i Pakistanca Aisama Kurešija.

Jelena Janković i Hrvatica Mirjana Lučić-Baroni igraće u osmini finala ženskog dubla sa Ruskinjama Ekaterinom Vesninom i Ekaterinom Makarovom.

Nina Stojanović u prvom kolu igraće protiv Brazilke Beatriz Hadad Maije.

Nikola Milojević u prvom kolu juniorskog Vimbldona sastaće se sa Britancem Džejmijem Malikom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Ne vidim favorita u mom duelu sa Hasom

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2013

Najbolji teniser sveta u ponedeljak igra u osmini finala protiv Nemca Tomija Hasa. .. Novak Đoković  ..Duel prvog i 13. nosioca je poslednji na Centralnom terenu. Prethodno će biti odigran po jedan muški i ženski singl, a program počinje u 14 časova..."Tomi je odličan protivnik, igra najbolji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Sutra na terenu Ðoković, Zimonjić, Janković i juniori

Izvor: Press, 30.Jun.2013

Najbolji teniser sveta, Ðoković, igra u osmini finala singla protiv Nemca Tomija Hasa, trenutnog 13 na ATP listi, a duel je na programu između 17.30 i 20 sati. ..Ðoković je dobio pet od dosadašnjih osam međusobnih susreta sa nemačkim veteranom, a bolji iz sutrašnjeg igraće u četvrtfinalu...

Nastavak na Press...

Đoković i Has u borbi za četvrtfinale

Izvor: Danas, 30.Jun.2013

Najbolji svetski teniser Novak Đoković neće imati lak zadatak u osmini finala Vimbldona. Sa druge strane mreže, najverovatnije večeras posle 18.00, naći će se vremešni, ali istovremeno neugodni Tomi Has, koji je rešio u svoju korist jedini dosadašnji međusobni duel sa Novakom na londonskoj...

Nastavak na Danas...

Vimbldon: Novak protiv Hasa juri četvrtfinale

Izvor: Sportal.rs, 01.Jul.2013, 09:41

Najbolji svetski teniser Novak Đoković u ponedeljak od 17 sati igra meč osmine finala na Vimbldonu protiv nemačkog veterana Tomija Hasa. Meč je planiran za 17 sati kao treći na Centralnom terenu, odmah posle duela Serena Vilijams - Sabine Lisicki i Endi Mari - Mihail Južnji.

Nastavak na Sportal.rs...

VII dan: Đoković u četvrtfinalu

Izvor: B92, 01.Jul.2013

Pobeda Novaka Đokovića i šokantan poraz Serene Vilijams u osmini finala bilans je sedmog dana ovogodišnjeg Vimbldona...Najbolji svetski teniser nastavio je put ka tituli bez izgubljenog seta pobedivši Tomija Hasa sa 6:1, 6:4, 7:6...Potpuno neočekivan poraz doživela je najbolja svetska teniserka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.