Đoković u finalu Vimbldona!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2019, 02:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u finalu Vimbldona!

Prvi teniser sveta Novak Đoković šesti put u karijeri igraće u finalu Otvorenog prvenstva Engleske u tenisu, pošto je savladao nezgodnog Španca Roberta Bautista-Aguta rezultatom 3:1 (6:2, 4:6, 6:3, 6:2).

Novak će šesti put u karijeri igrati finale na Centralnom terenu Ol Ingland klaba, a četiri puta već je osvajao trofej na jednom od najprestižnijih turnira u svetu tenisa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Bautista-Agut još jednom je pokazao da je neugodan rival, uspeo je da osvoji jedan set protiv Novaka, čime je završio najuspešnije učešće na nekom grend slem turniru.

Posle lako osvojenog prvog seta (6:2), Novak je u drugom delu igre znatno usporio tempo, što je Španac iskoristio da dođe do izjednačenja (6:4).

Ipak, u naredna dva seta najbolji teniser sveta nije dozvolio iznenađenje i strpljivom igrom slomio je otpor upornog protivnika (6:3, 6:2).

Novak će u nedelju braniti trofej osvojen prošle godine, a protivnik u finalu biće mu bolji iz duela između Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Finale je na programu u nedelju od 15.00 časova.

Vimbldon se igra za nagradni fond od 38 miliona funti.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.