Novak sutra igra polufinale, evo u kom terminu

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak sutra igra polufinale, evo u kom terminu

Branilac titule na Vimbldonu srpski teniser Novak Đoković igra u petak u polufinalu tog turnira u Londonu protiv Španca Roberta Bautiste Aguta.

Duel prvog i 22. tenisera sveta počinje u petak od 14 časova na Centralnom terenu.

To će biti njihov 11. meč, a Đoković je ostvario sedam pobeda. Međutim, poslednja dva duela, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oba ove godine, dobio je Bautista Agut, na mastersu u Majamiju i turniru u Dohi.

Đoković na Vimbldonu igra za peti trofej, a Bautista Agut prvi put igra u polufinalu nekog grend slem turnira.

"Pokušaću da iskoristim iskustvo iz nastupa u takvim mečevima i da se taktički pripremim. Nadam se da ću uraditi sve što budem nameravao", rekao je Đoković.

Posle Đokovića i Bautiste Aguta na teren izlaze osmostruki šampion Švajcarac Rodžer Federer i Španac Rafael Nadal, koji je dva puta osvajao Vimbldon.

To će biti njihov 40. duel, a Nadal vodi sa 25-14. Federer i Nadal odigraće sutra 14. meč na grend slem turnirima, od kojih je Španac ostvario 10 pobeda.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bautisti propala Ibica, trte i Novakovo štelovanje za završnicu

Izvor: RTS, 11.Jul.2019

U Orangi parku bilo je nesvakidašnje malo ljudi. Oseća se u vazduhu da je završnica turnira. Fokus je sa svih sporednosti u kompleksu Ol Ingland klaba sada usmeren samo na mečeve. U delu za zagrevanje tek poneki junior koji se sprema za trening, sa terena u trenucima kada stižem izlazi Roberto...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.