Đoković posle osvojenog turnira govorio i o Hrvatu koji se priključio njegovom timu!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2017, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković posle osvojenog turnira govorio i o Hrvatu koji se priključio njegovom timu!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvojio je ATP turnir u Istbornu i tako na sjajan način najavio Vimbldon koji počinje već u ponedeljak.

Novak je u dva seta bio bolji od Gaela Monfilsa, a osim samog trijumfa govorio je i o novom članu stručnog štaba - Mariju Ančiću!

- Ovo je bila odlična nedelja, puna izazova, sa različitim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << vremenskim uslovima. Ovo je bilo moje prvo učešće u Istbornu i imam samo pozitivne utiske - rekao je Novak i nastavio:

- Ančić je moj dobar prijatelj, nekadašnji šesti igrač na svetu, imao je pobede na Federerom, međutim povrede su ga omele. Otišao je u nekom drugom pravcu, ali ga ja vraćam na teren i nadam se da ćemo on, Agasi i ja dobro sarađivati u Londonu.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Đoković: Odlična nedelja za mene

Izvor: RTS, 01.Jul.2017

Novak Đoković je rekao da je zadovoljan trijumfom na turniru u Istbornu. On je u finalu bio bolji od Gaela Monfisa sa 2:0 (6:3, 6:4). .  ."Ovo je bila odlična nedelja, puna izazova, sa različitim vremenskim uslovima. Ovo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.