Đoković nema dilemu: Najbolji meč na turniru!

Izvor: N1 televizija, 18.Nov.2018, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković nema dilemu: Najbolji meč na turniru!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je izuzetno zadovoljan načinom na koji je igrao u pobedi nad Kevinom Andersonom u polufinalu završnog Mastersa u Londonu.

Srbin je savladao Južnoafrikanca sa 6:2, 6:2 i na ubedljiv način došao do prilike da se bori za sedmi trofej >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na završnom turniru.

"Bio je ovo moj najbolji meč na turniru. Došao je u pravom trenutku. Kevin je igrao odlično cele nedelje, ali izgubio je servis na startu i to je napravilo razliku. Znao sam da mu je prvi servis najveća snaga. Koristio sam drugi servis i slavio", izjavio je Đoković i dodao:

"Veoma sam zadovoljan što mogu da igram na najvišem nivou konstantno. Mnogo igrača je umorno došlo na turnir, ali ovo je jedan od najvažnijih turnira za nas i radujem se što sam u novom finalu".

Koliko je Novak dominirao govori i podatak da je imao veći broj asova od Andersona, koji je poznat po sjajnom servisu.

"Nije uobičajeno da imate više asova od Kevina, to mi povećava samopouzdanje".

Protivnik srpskog tenisera u borbi za trofej biće Nemac Aleksander Zverev.

"Igrali smo dobar meč u grupnoj fazi, mislim da nije bio na svom najboljem nivou, ali podigao je nivo igre. Pobedio je Rodžera, prikazao sjajan meč, servira odlično. Pokušaću da vratim što više prvih servisa u teren, boriću se za svaki pone. Biće to poslednji meč u sezoni, neka bolji pobedi", zaključio je Đoković.

Duel Đokovića i Zvereva igra se u nedelju od 19 časova uz direktan prenos na Sport Klubu 2.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.