Đoković ne ostavlja dilemu: Došao sam po titulu

Izvor: Blic, 02.Sep.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković ne ostavlja dilemu: Došao sam po titulu

Novak Đoković ima ustaljen redosled na najvećim takmičenjima. Ustajanje, treninzi, masaža, ručak, pa opet sve ispočetka. Uz sve to trebalo bi dodati i obaveze prema medijima, razne intervjue.

Najbolji teniser sveta je potpuno fokusiran na pripremu za mečeve, a na pitanje novinara da li razmišlja o potencijalnom duelu sa Rodžerom Federerom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u finalu, kaže:

- Ne. Apsolutno sam fokusiran na osvajanje trofeja. Došao sam da bih bio najbolji i uradiću sve što je u mojoj moći da to učinim.

Srbin je istakao ko ga tera da da sve od sebe i bude dominantan na terenima.

- To što igram i eri Rodžera Federera i Rafaela Nadala, pomaže mi da igram na visokom nivou. Oni me čine odličnim igračem. Teraju me na korak više.

Po prvi put ove godine, na stadionu "Artur Eš", teniseri mogu da igraju pod krovom.

- Vetar je česta pojava u Njujorku i ume da smeta igračima. Vrlo je teško da se kontroliše let loptice. Postavljanje krova je odlična stvar - ističe Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Federer

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Djoković: Daću svoj maksimum u Njujorku

Izvor: VOA, 02.Sep.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković smatra se najvećim favoritom za osvajanje poslednjeg grand slem turnira sezone Ju Es Opena, koji je u ponedeljak počeo u Njujorku...Đoković je u dosadašnjem toku godine ostvario fantastične rezultate, osvojio dva grand slema jednom igrao u finalu, i pobedio...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.