Đoković i Vavrinka u borbi za finale

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jan.2015, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Vavrinka u borbi za finale

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković sastaje se u petak od 9 časova i 30 minuta sa Švajcarcem Stanislasom Vavrinkom u polufinalu Asutralijan opena.

Novak je polufinale izborio savladavši Miloša Raonića, dok je četvrti teniser svijeta nastup u polufinalu izborio protiv Keija Nišikorija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Đoković i Vavrinka do sada su se sastali 19 puta, a srpski teniser vodi sa 16-3 u pobjedama. Posljednji put sastali su se na završnom Masters turniru sezone u Londonu prošle godine, kada je Đoković slavio sa 6:3, 6:0.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

UŽIVO: Đoković - Vavrinka! Ko će na megdan Mareju?

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2015

Ko će na megdan Mareju u finalu Melburna? Najbolji teniser današnjice Novak Đoković u polufinalu Australijan opena igra sa starim znancem Stanislasom Vavrinkom. Očekuje se spektakularni meč. Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja sa "Rod Lejver arene".

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.