Đoković i Nadal već u sredu u Madridu!

Izvor: JavneVesti.com, 30.Apr.2014, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Nadal već u sredu u Madridu!

Iako dva najbolja tenisera sveta obično na velike turnire dolaze dva do tri dana pre njihovog početka, Đoković i Nadal ovoga puta očigledno žele da se što bolje pripreme za četvrti Masters turnir sezone

 
Sledeće nedelje počinje ATP turnir u Madridu, a s obzirom da bi na njemu moglda da se dogodi smena na vrhu ATP liste, Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << Đoković i Rafael Nadal su stigli ranije u špansku prestonicu.
Iako dva najbolja tenisera sveta obično na velike turnire dolaze dva do tri dana pre njihovog početka, Srbin i Španac ovoga puta očigledno žele da se što bolje pripreme za četvrti Masters turnir sezone.
Španski teniser imao je za njegove standarde očajan start sezone na šljaci pošto je i u Monte Karlu i u Barseloni ispao već u četvrtfinalu, pa je izgubio veliki broj bodova. Sa druge strane, Đoković je poražen u polufinalu Mastersa u Monte Karlu, a turnir u Kneževini igrao je sa povređenim zglobom desne ruke.
Masters u Madridu mogao bi da da odovor na pitanja da li se Nadal oporavio od šokantnih poraza i da li je Đoković zalečio zglob. Upravo bi u glavnom gradu Španije moglo da dođe i do promene na čelu ATP liste, ali samo u slučaju da Đoković osvoji titulu, a Nadal ispadne pre četvrtfinala.

Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na JavneVesti.com...






Povezane vesti

Nadal i Kasiljas na humanitarni turnir pozvali Đokovića, Kurtou, Radvansku...

Izvor: Sportal.rs, 30.Apr.2014

Pre početka turnira Masters serije u Madridu održaće se humanitarni događaj čiji su domaćini prvi reket sveta Rafael Nadal i golman madridskog Reala Iker Kasiljas.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.