Đoković bira Srbina za trenera?

Izvor: Vesti-online.com, 11.Dec.2016, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković bira Srbina za trenera?

Umesto Borisa Bekera u loži Novaka Đokovića sledeće sezone mogli bi da gledamo jedno dobro poznato lice, koje je takođe imalo dosta uspeha na ATP turu.

Kako saznaje srpski Telegraf postoje naznake da bi novi trener Novaka Đokovića mogao da postane njegov saigrač iz Dejvis kup reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nenad Zimonjić.

Da bi se to desilo prvo bi trebalo da se ispuni nekoliko preduslova, a prvi i osnovni je da Zimonjić okonča igračku karijeru pošto je i dalje aktivan, kada je u pitanju igra parova.

Isti izbor tvrdi da je Novakova ideja da mu Zimonjić pomogne svojim iskustvom i da mu pomogne da unapredi igru, pre svega kada je u pitanju ofanziva, odnosno igra na mreži.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.