Đoković: Svež i spreman ulazim u meč protiv Raonića

Izvor: 24sata, 01.Nov.2014, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Svež i spreman ulazim u meč protiv Raonića

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je večeras da je zadovoljan plasmanom u finale Mastersa u Parizu i poručio da je spreman da odbrani trofej.

Srpski teniser je posle malo više od sat vremena igre pobedio Keija Nišikorija iz Japana sa 6:2, 6:3 u polufinalu turnira u Parizu.

- Bio je odličan meč, a ja nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << izgubio set do finala. Osećam se dobro, svež i spreman ulazim u duel sa Raonićem. Nišikori nije servirao najbolje, a razlog tome je verovatno umor. Bez obzira na to, odigrao sam koncentrisano i uradio ono što je trebalo. Fenomenalno sam servirao u važnim trenucima i to me raduje - rekao je Đoković za zvanični sajt turnira.

Đoković će u finalu igrati protiv Kanadjina Miloša Raonića, koji je u polufinalu eliminisao Čeha Tomaša Berdiha.

- Impresioniran sam Raonićem, koji ima jedan od najboljih servisa svetu. Odlično se kreće za nekoga te visine i dosta je napredovao u igri sa osnovne linije. Trenutno igra najbolji tenis u karijeri, pobedio je Federera i Berdiha i sigurno će i sutra biti motivisan. Ključ u finalu će biti moj ritern - zaključio je Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Pariz

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.