Đoković: Svaka čast, bio je bolji

Izvor: B92, 21.Jan.2014, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Svaka čast, bio je bolji

Novak Đoković čestitao je Stanislasu Vavrinki na pobedi u četvrtfinalu Australian Opena, koja je prekinula njegov niz trijumfa u Melburnu.

Vavrinka je dobio triler u pet setova, čime je prekinuo i seriju poraza u duelima sa našim teniserom.

Đoković je dodao da je razočaran, ali da to mora zaboraviti već sutra, jer karijera ide dalje.

Ovo je sport. On je pokazao mentalnu snagu i zaslužio ovu pobedu. Iskoristio je svoje šanse i apsolutno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zaslužio pobedu danas. Odlično zna kako se igra u najvećim mečevima”, rekao je Đoković.

Ovog puta nisam imao šanse. Naravno da sam razočaran, ali sutra je novi dan i moram da prihvatim da ne mogu uvek da pobeđujem. Mogu da budem ponosan na to što sam dao sve od sebe. Tenis je bitka i jedan od nas mora da izgubi. On je danas bio bolji i dobio je meč”.

Novak je četiri puta osvajao turnir u Melburnu.

Moram da budem ponosan na ono što sam uradio u karijeri, posebno na ovom turniru. Ovo je mesto gde sam ostvario najveće uspehe, teren koji mi je doneo najviše uzbuđenja u karijeri, kompletnoj teniskoj karijeri”.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Federer prvi čestitao Vavrinki: Stan, kakav meč, zaslužio si pobedu!

Izvor: Blic, 21.Jan.2014

Bivši teniski broj 1 Rodžer Federer uputio je čestitku sunarodniku Stanislasu Vavrinku na pobedi protiv Novaka Đokovića u četvrtfinalu Australijan opena sa 2:6, 6:4, 6:2, 3:6, 9:7. .."Zaslužio si, Stan, nikad ne odustaj. Kakav meč, veoma sam srećan", poručio je Federer, koji će se za plasman...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.