Izvor: MozzartSport.com, 11.Jun.2021, 23:44

Đoković: Ovo je jedan od najvećih mečeva koje smo odigrali u Parizu

"Privilegija je igrati sa Rafom", kaže srpski teniser

Osam puta do sada su se Novak Đoković i Rafael Nadal sastajali na Rolan Garosu, ali večerašnji teniski maraton zasigurno je jedan od najimpresivnijih koji smo gledali. Ne samo na Otvorenom prvenstvu Francuske već od prvog pa do večerašnjeg 58. međusobnog okršaja.

"Moje je zadovoljstvo da igram jedan ovakav meč protiv Rafe . Ovo je sigurno jedan od najvećih duela koje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << smo igrali u Parizu. Predstavu su dodatno ulepšale fantastična atmosfera i neverovatna energija sa tribnina", rekao je prvi reket sveta nakon plasmana u finale gde ga čeka Stefanos Cicipas.

I Cicipas, kao i Zverev, Tim, Medvedev, Rubljov igraju sjajan tenis, ali ono što Novak Đoković i Rafael Nadal sposobni da proizvedu kada ukrste rekete je neki drugi sport. Uz dužno poštovanje prema momcima iz top 10.

"Jako je teško naći reči da se opiše kako je to igrati sa Eafom, koliki pritisak tu postoji. A pritisak je privilegija. Uvek se trudim da unapredim svoje kaarakterne osobine, budem kvalitetniji kao osoba, ali i kao teniser", zaključio je Novak.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Pariz,   Rafael Nadal,   Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PRVA IZJAVA POSLE VELIKE POBEDE: Novak na ivici plača! Obaveštenje ga je ODUŠEVILO - "Nismo mladići, ali..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2021

Briljantan trijumf...Novak Đoković je vladar tenisa, čak i u Nadalovom Parizu! Pobedio je 13-stostrukog šampiona Rolan Garosa na njegovom turniru, rezultat u polufinalu je bio 3:1 za srpskog asa...Prvi reket sveta je dao izjavu posle meča i obratio se prisutnoj publici...- Moja privilegija je bila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.