Đoković: Nisam znao kako ću igrati posle duge pauze

Izvor: Blic, 22.Feb.2011, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Nisam znao kako ću igrati posle duge pauze

Novak Đoković je odličnom igrom u prvom kolu turnira u Dubaiju pobedio Mikaela Lodru sa 6:3, 6:3 ali je priznao da nije znao šta da očekuje od ovog duela jer se poslednji put za poene na teniskom terenu nadmetao sa Endijem Marejem u finalu Australijan opena.

"Nisam imao predstavu kako će izgledati ovaj meč, jer je ipak tri nedelje prošlo od mog poslednjeg takmičarskog nastupa. Naravno da sam srećan zbog ovakve partije. Bio sam dobar na poslednjih nekoliko treninga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a i isplatilo se to što sam u Dubai stigao pet dana pred početak turnira”, rekao je Nole.

On je istakao da su njegovi planovi dugoročni i da ne želi da "spava na lovorikama” nakon osvajanja Australijan opena.

"Ne bih da budem previše srećan zbog tog uspeha. Naravno da je to bio sjajan početak sezone, to osvajanje Grend slem titule, ali iako je to bez ikakve sumnje ogroman uspeh - želim da igram dobro čitave godine”, rekao je Đoković, pre nego što se vratio na teren ne bi li sa svojim bratom Markom zaigrao u dublu protiv Bupatija i Paesa.

Povezane vesti: Sjajni Novak ekspresno protiv Lodre, Troicki eliminisan
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.