Đoković: Najbolji utisak ostavila je publika, ne samo na nas, nego i na Hrvate

Izvor: Sportal.rs, 07.Mar.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Najbolji utisak ostavila je publika, ne samo na nas, nego i na Hrvate

Prvi teniser sveta Novak Đoković ocenio je da je Srbija pobedu nad Hrvatskom i plasman u četvrtfunale Dejvis kupa ostvarila zahvaljujući timskom duhu i sjajnoj publici.

- Najbolji utisak u ova dva dana ostavila je publika, ne samo na nas, nego i na Hrvate. Video sam da su i oni oduševljeni ovakvim prijemom. Nadam se da će ovaj grad ugostiti još veliki broj značajnih događaja, jer je Kraljevo to zaslužilo - rekao je Đoković posle trijumfa od 3:0 u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << dublu sa Nenadom Zimonjićem koji je Srbiji doneo nedostižnu prednost od 3:0.

Najbolji teniser planete naglasio je da je od početka duela sa Hrvatskom sve išlo fenomenalno.

- Viktor je pobedom posle velikog preokreta nad Ćorićem pokazao šta znači borbeni duh i koliko je on važan za celu ekipu. Zajedništvo vam daje neophodnu energiju i motivaciju da odigrate najbolje što možete za svoju zemlju - dodao je Đoković.

Srbija se tako četvrti put u poslednjih šest godina plasirala među osam najboljih reprezentacija u Dejvis kupu. U nedelju su na programu uzvratni mečevi u singlu. Srbija će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika duela Argentine i Brazila.

(Foto: Beta/AP/Darko Vojinovic)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   Dejvis kup

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.