Đoković: Još ne znam hoću li igrati, odluka u utorak

Izvor: Politika, 14.Apr.2013, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Još ne znam hoću li igrati, odluka u utorak

MONTE KARLO – Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da još ne zna hoće li igrati na Mastersu u Monte Karlu i da će definitivnu odluku doneti u utorak.

„Moj zglob je sve bolje, ali igraću samo pod uslovom da budem 100 odsto spreman. Imam vremena do utorka i zajedno sa mojim timom doneću odluku. U svakom slučaju, da nije u pitanju turnir >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << u gradu u kojem živim sigurno je da ne bih rizikovao”, rekao je Đoković na konferenciji za medije, a prenosi „Lekip”.

On je dodao da nastupi u Madridu i Rimu nisu ugroženi, kao ni Rolan Garos.

Đoković je povredio zglob na meču sa Semom Kverijem u četvrtfinalnom duelu Dejvis kupa između SAD i Srbije.

Prema žrebu srpski teniser slobodan je u prvom kolu Monte Karla, a u drugom bi trebalo da se sastane sa pobednikom meča između Rusa Mihaila Južnjog i Španca Danijela Himeno-Travera.

Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 2,7 miliona evra.

Tanjug

objavljeno: 14.04.2013.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðoković: Još ne znam hoću li igrati, odluka u utorak

Izvor: Press, 14.Apr.2013

"Moj zglob je sve bolje, ali igraću samo pod uslovom da budem 100 odsto spreman. Imam vremena do utorka i zajedno sa mojim timom doneću odluku. U svakom slučaju, da nije u pitanju turnir u gradu u kojem živim sigurno je da ne bih rizikovao", rekao je Ðoković na konferenciji za medije, a prenosi...

Nastavak na Press...

Novak ipak u dilemi: Još ne znam hoću li igrati u Monte Karlu, odluka u utorak

Izvor: Blic, 14.Apr.2013

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da još ne zna hoće li igrati na Mastersu u Monte Karlu i da će definitivnu odluku doneti u utorak..."Moj zglob je sve bolje, ali igraću samo pod uslovom da budem 100 odsto spreman. Imam vremena do utorka i zajedno sa mojim timom doneću odluku. U svakom...

Nastavak na Blic...

Đoković: Odluka u utorak

Izvor: RTV Pink, 14.Apr.2013

"Još ne znam hoću li igrati". . . Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da još ne zna hoće li igrati na Mastersu u Monte Karlu i da će definitivnu odluku doneti u utorak. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.