Ðoković: Još ne znam hoću li igrati, odluka u utorak

Izvor: Press, 14.Apr.2013, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković: Još ne znam hoću li igrati, odluka u utorak

"Moj zglob je sve bolje, ali igraću samo pod uslovom da budem 100 odsto spreman. Imam vremena do utorka i zajedno sa mojim timom doneću odluku. U svakom slučaju, da nije u pitanju turnir u gradu u kojem živim sigurno je da ne bih rizikovao", rekao je Ðoković na konferenciji za medije, a prenosi "Lekip".

On je dodao da nastupi u Madridu i Rimu nisu ugroženi, kao ni Rolan Garos.

Ðoković je povredio zglob na meču sa Semom Kverijem u četvrtfinalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << duelu Dejvis kupa između SAD i Srbije.

Prema žrebu srpski teniser slobodan je u prvom kolu Monte Karla, a u drugom bi trebalo da se sastane sa pobednikom meča između Rusa Mihaila Južnjog i Španca Danijela Himeno-Travera.

Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 2,7 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Đoković: Još ne znam da li ću igrati u Monte Karlu!

Izvor: NaDlanu.com, 14.Apr.2013

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je danas da još ne zna hoće li igrati na Mastersu u Monte Karlu i da će definitivnu odluku doneti u utorak..."Moj zglob je sve bolje, ali igraću samo pod uslovom da budem 100 odsto spreman. Imam vremena do utorka i zajedno sa mojim timom doneću odluku....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.