Djoković: Delić ima servis, ja iskustvo

Izvor: Beta, 05.Mar.2015, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković: Delić ima servis, ja iskustvo

KRALJEVO, 5. marta 2015. (Beta) - Najbolji teniser sveta Novak Djoković izjavio je u četvrtak da hrvatski teniser Mate Delić, sa kojim će u petak otvoriti meč Srbije i Hrvatske u Dejvis kupu, ima dobar servis, ali i da je iskustvo igranja u tri seta ipak na njegovoj strani.

"Trenirali smo pre par godina u Australiji, doduše nikada nismo igrali jedan protiv drugog. Mate je visok i tu visinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << koristi da dobro servira, ali na mojoj strani je iskustvo igranja mečeva u tri seta", rekao je Djoković novinarima u Kraljevu i dodao da se njegov i Delićev otac odranije poznaju.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa izmedju Srbije i Hrvatske počeće duelom Novaka Djokovića i Mate Delića, odlučeno je u četvrtak žrebom u Kraljevu. Duel izmedju Djokovića i Delića počinje sutra u 13.00.

Djoković je govoreći o Borni Ćoriću rekao da je hrvatski teniser sa "svojih osamnaest godina veoma zreo igrač".

Djoković je pohvalio organizaciju Dejvis kupa u Kraljevu, rekavši da je ovaj grad pokazao da zaslužuje da organizuje ovakve mečeve. "Gostoprimstvo je izvanredno, ljudi nas pozdravljaju na svakom koraku, i srce mi je ispunjeno radošću kada vidim osmehe na licima tih ljudi", izjavio je prvi reket sveta.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.