Đoković i Delić otvaraju duel Srbije i Hrvatske

Izvor: Studio B, 05.Mar.2015, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Delić otvaraju duel Srbije i Hrvatske

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i 158. igrač na ATP listi Mate Delić otvoriće duel Srbije i Hrvatske u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa, odlučeno je danas žrebom u Kraljevu.

Duel Đokovića i Delića počinje sutra od 13 sati, a potom će na teren Viktor Troicki, trenutno 41. igrač sveta i talentovani Borna Ćorić, 61. na ATP listi.

U subotu od 14 sati na programu je dubl >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << meč između Nenada Zimonjica i Viktora Troickog protiv Franka Škugora i Marina Draganje.

U nedelju, poslednjeg dana meča od 13 sati sastaju se Đoković i Ćorić, a potom Troicki i Delić.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðoković i Delić otvaraju duel Srbije i Hrvatske

Izvor: Press, 05.Mar.2015

. Najbolji teniser sveta Novak Ðoković i 158. igrač na ATP listi Mate Delić otvoriće duel Srbije i Hrvatske u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa, odlučeno je danas žrebom u Kraljevu.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.