Đoković: Bravo za Iznera i Federera

Izvor: Blic, 19.Mar.2012, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Bravo za Iznera i Federera

Najbolji teniser sveta Novak Đoković čestitao je Džonu Izneru ulazak među 10 najboljih, a Rodžeru Federeru osvajanje titule na Mastersu u Indijan Velsu.

"Čestitam Izneru na ulasku u Top 10 i uspešnoj nedelji. Takođe, sve čestitke Rodžeru za osvajanje još jednog velikog trofeja", napisao je Đoković na svom "Tviter" profilu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Prvi reket sveta je u polufinalu turnira izgubio od Iznera sa 2:1 u setovima i ostao bez prilike da u finalu protiv Federera brani titulu.

Švajcarac je u borbi za trofej bio bolji od Amerikanca sa 2:0 u setovima i osvojio 73. titulu u karijeri, a rekordnu četvrtu u Indijan Velsu.

U utorak počinje turnir u Majamiju, a svi nosioci, uključujući i Đokovića koji ponovo brani titulu, Federera i Iznera slobodni su u prvom kolu i na teren će tek za vikend.

Povezane vesti: Federer našao rešenje za Iznera i pokorio Indijan Vels Federer: Izner ne može da računa na očajne uslove kao prošli put kad me je pobedio Ðoković: Nisam iskoristio svoje šanse, svaka čast Izneru Iznerovi servisi zaustavili Novaka, ništa od odbrane titule u Indijan Velsu! Federer i Nadal naoštreni za dvoboj u Indijan Velsu
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković čestitao Izneru i Federeru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2012

MAJAMI -..Najbolji teniser sveta Novak Đoković čestitao je danas Džonu Izneru ulazak među 10 najboljih, a Rodžeru Federeru osvajanje titule na Mastersu u Indijan Velsu..."Čestitam Izneru na ulasku u Top 10 i uspešnoj nedelji. Takođe, sve čestitke Rodžeru za osvajanje još jednog velikog trofeja",...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Teniski feniks prvi našao svoj mir

Izvor: Politika, 19.Mar.2012

Majami velika prilika da Federer i zvanično prestigne Nadala. – Sada je red na Đokovića da povuče svoj potez u borbi divova današnjice..Možda je kriv Pit Sampras, što je na prvom mestu svetske liste ukupno proveo samo tu jednu, 286. nedelju više. Uglavnom, Rodžera Federera i dalje svrbi ta...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.