Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2016, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Potro: Pobjeda nad Novakom mi je vratila vjeru u mene

Argentinski teniser Huan Martin del Potro otkrio je da je trijumf nad Novakom Đokovićem na Olimpijskim igrama bio prekretnica sezone.

Del Potro je istakao da je poslije pobjede nad Đokovićem u prvom kolu Igara u Rio de Žaneiru povratio vjeru u svoje mogućnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
’Dobri div iz Tandila’ je slavio u dva taj brejka i napravio jednu od najvećih senzacija u 2016. godini.

"Od tog trenutka sam počeo da se osjećam dobro na terenu i da uživam u tenisu poslije mnogo vremena“, rekao je Del Potro.

On je imao odličnu drugu polovinu sezone koju je krunisao titulom u Dejvis kupu – prvom ’Salatarom’ za Argentinu u istoriji.

"Shvatio sam da mi je potrebna dobra priprema kako bih se takmičio sa najboljima na svijetu. Stadion je bio pun, ali je bilo prisutno mnogo Argentinaca koji su učinili da se osjetim dovoljno dobrim da se borim sa najboljima. Nešto se u meni probudilo i počeo sam da vjerujem da to mogu i da ostvarim“, dodao je osvajač US opena.

(B92)
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.