Bratski dubl: Novak sa Đorđem igra u Pekingu

Izvor: Blic, 29.Sep.2015, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bratski dubl: Novak sa Đorđem igra u Pekingu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković priprema se za nastavak sezone i turnir u Pekingu gde će braniti titulu, a u prestonici Kine rešio je da igra i u dublu i to porodično, u društvu najmlađeg brata Đorđa.

Kako prenosi sajt "Tenis World", Đoković koji je ubedljivo prvi na svetskoj rang listi i koji će u Pekingu biti prvi nosilac, igraće dubl >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa bratom koji je tek 1.490 na ATP listi.

Najmlađi Đoković nije imao previše uspeha do sada na turnirima na kojima je dobijao specijalne pozivnice organizatora. Statistika kaže da je tu priliku dobijao 30 puta, uglavnom u dubl mečevima, i pobeđivao je svega pet puta.

Što se tiče Novaka, njegova želja je da po osvajanju US Opena nastavi u istom ritmu i do kraja sezone do kojeg ga čeka odbrana nekoliko trofeja. Osim u Pekingu, osvajač tri grend slem trofeja u 2015. braniće maksimalan broj bodova i na mastersu u Parizu, kao i na završnom takmičenju sezone, ATP tur finalu u Londonu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.