Vučić razgovorao sa Dodikom o rezoluciji, pred susret sa patrijarhom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2024, 14:17

Vučić razgovorao sa Dodikom o rezoluciji, pred susret sa patrijarhom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, a sa sastanak je poručeno da će se Srbija i Republika Srpska 23. maja, zajednički i jedinstveno, boriti za istinu, ponos i dostojanstvo srpskog naroda.
Vučić se sa Dodikom sastao pred ručak sa patrijarhom srpskim Porfirijem i Svetim arhijerejskim Saborom SPC, saopštila je pres služba predsednika.
"Ključna tema razgovora bili su odnosi Republike Srbije i Republike Srpske i reakcija celokupnog srpskog naroda na izglasavanje Rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija", navodi se u saopstenju.
Navodi se da je Vučić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VUČIĆ NAKON SASTANKA SA DODIKOM: Borićemo se da zaštitimo vitalne nacionalne interese srpskog naroda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se oglasio nakon sastanka sa predsednikom Republik Srpske Miloradom Dodikom, gde su glavna tema bili odnosi Republike Srbije i Republike Srpske i reakcija celokupnog srpskog naroda na izglasavanje Rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.