JOŠ JEDAN KRAH Troicki izgubio od Moldavca koji nije ni među 100 najboljih!

Izvor: Blic, 29.Sep.2015, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDAN KRAH Troicki izgubio od Moldavca koji nije ni među 100 najboljih!

Viktor Troicki, nakon nešto bolje igre na US openu, ponovo se vratio lošim partijama pošto je na turniru u Kuala Lumpuru eliminisan na startu od moldavskog tenisera Radua Albota 6:2, 7:6(5) koji zauzima 107. mesto na ATP listi.

Troicki je za skoro četiri meseca uspeo dalje od prvog kola da prođe samo na Vimbldonu i US openu, dok je redom ispadao u Notingemu, Vašingtonu, Montrealu, Sinsinatiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vinston-Salemu, a posle američkog Grend slema i u Kuala Lumpuru od tenisera koji nije trebalo da mu predstavlja pretnju.

Baš naprotiv, Albot je za 92 minuta pokazao da može da se nosi sa 24. igračem sveta tako što mu u prvom setu nije dozvolio ni brejk loptu, dok mu je dva puta oduzeo servis, u šestom (4:2) i osmom gemu (6:2).

Viktor je morao mnogo bolje da zaigra ukoliko je pomišljao na drugo kolo turnira u Maleziji, pa je čak tri puta imao prednost brejka u drugom setu, ali je Albot na kraju uspeo da dođe do taj-brejka i na kraju napravi najveće iznenađenje na takmičenju.

Našem teniseru ostaje da još jednom razmisli i razbistri glavu, dok će Albot u drugoj rundi takmičenja igrati protiv pobednika susreta Mihaila Kukuškina i Ramkumara Ramantana.
Pogledaj vesti o: US Open,   Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.