Izvor: BanjalukaLive.com, 12.Jun.2012, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP: Đoković čuva vrh, Tipsarević 8, Troicki 33.

Uprkos porazu u finalu Rolan Garosa, Novak Đoković uvećao je prednost u odnosu na Rafaela Nadala na najnovijoj ATP rang listi. Srpski teniser i dalje je prvi na listi sa 2.200 bodova prednosti u odnosu na Španca koji je samo odbranio bodove u Parizu, za razliku od Novaka koji je saldo uvećao za 480 poena jer je prošle godine stigao do polufinala Rolan Garosa. U top 10 se desila jedna promjena pošto je Džon Izner napredovao za jedno mjesto i sada je deseti igrač svijeta. Janko Tipsarević nije mijenjao osmu poziciju, dok je Viktor Troicki doživio novi pad
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Viktor Troicki,   Rafael Nadal,   Pariz

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Novak Đoković: Rafa, videćemo se ponovo

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2012

Novak Đoković, prvi teniser svijeta, istakao je da toplog srca i sa divnim utiscima odlazi iz Pariza, gdje je igrao finale Rolan Garosa, ali i najavio nove okršaje sa Rafaelom Nadalom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.